Telf:+31(0)644 489 949

Scriptie- en Studiebegeleiding

Studiebegeleiding:

Cindy´s Law & studies biedt HBO- en WO studenten begeleiding en creëert de ideale condities waardoor studenten het beste uit zichzelf kunnen halen. We geven 1-op-1 studiebegeleiding en bijles aan studenten op het HBO en WO

Door onze gestructureerde aanpak helpen we studenten om de gewenste resultaten te behalen. Bij Cindy´s Law & studies stellen we de student centraal. Onze visie is gebaseerd op drie pijlers: aandacht, transparantie en resultaat.


De volgende subdoelen streven wij na:
● 1-op-1 begeleiding
● Effectiever leren
● Persoonlijke aandacht
● Resultaatgericht
● Heldere afspraken.

Nakijken van je scriptie zowel in het Nederlands als in het Engels:

Feedback op inhoud

Door de diversiteit in expertise binnen ons team van begeleiders, kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd iemand met ervaring binnen jouw vakgebied jouw scriptie nakijkt. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw scriptie inhoudelijk van kwaliteit is.

Nakijken op structuur

In het algemeen moeten scripties voldoen aan een standaard structuur. Vanuit iedere onderwijsinstelling kunnen er echter verschillende eisen gesteld worden. Aan de hand van deze specifieke eisen zorgen wij door middel van concrete feedback ervoor dat jij een duidelijk beeld hebt of jouw scriptie hieraan voldoet.

Academisch taalgebruik

Vanuit de onderwijsinstellingen wordt er steeds meer waarde gehecht aan het academisch niveau van taalgebruik in scripties. Buiten feedback op inhoud en structuur, geven onze begeleiders ook feedback op gebruik van correct academisch taalgebruik.

Studeer met behulp van Cindy´s Law & studies succesvol af!
Maak vandaag nog contact