Telf:+31(0)644 489 949

Cindy's Law & Studies

Cindy´s Law & studies is meer dan een modern juristenkantoor en dient een tweeledig doel. De juristen bij Cindy´s Law & Studies houden zich op de eerste plaats bezig met studie- en scriptiebegeleiding van WO- en HBO studenten. Of je het lastig vindt om te beginnen, je bent vastgelopen tijdens het schrijven van de scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, Cindy´s Law & Studies biedt scriptiebegeleiding aan die bij je past.

Zo zorgen wij er samen met jou voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen. Ook wat betreft studiebegeleiding hebben de juristen van Cindy´s Law & studies de kennis en vaardigheden in huis om je goed te begeleiden. Cindy´s Law & studies is tevens een platform voor tutoren (studiebegeleiders) en studenten die middels vraag en aanbod contact met elkaar kunnen leggen voor een eventuele samenwerkingHet andere doel van Cindy´s Law & studies is het bieden van juridisch advies en bijstand. Dat maakt onze juristen uniek. We willen niet alleen voldoen aan de behoeften van studenten die het moeilijk vinden hun draai te vinden in de studie, maar ook aan de ondernemer en burger die op zoek is naar betaalbare en kwalitatief hoogstaand juridisch advies en bijstand.

Door onze opgedane kennis in de algemene rechtspraktijk, weten wij precies hoe wij voor de ondernemer of burgers de best mogelijke oplossing kunnen bieden. Het kan gaan om het adviseren over op te stellen algemene voorwaarden, privacyverklaring, verwerkersovereenkomst en een goede ondernemingsplan. Het kan ook gaan over een geschil met de werkgever of een partij die zijn verplichtingen uit de overeenkomst niet (deugdelijk) is nagekomen. Voor ieder wat wils.

Cindy´s Law & studies streeft ernaar zoveel mogelijk aan de behoeften van de klant te voldoen binnen de mogelijkheden die er zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis intakegesprek aan.